Leer luisteren naar jouw lichaam, die weet de weg.

Herken je dit?

[

Je hebt het gevoel vast te zitten.

Je komt maar niet vooruit en je vind jezelf telkens in dezelfde situaties. Alsof je op een rotonde rijd maar de afslag telkens mist.

[

Je hebt vage fysieke of mentale klachten

Vage klachten waarbij de reguliere zorg je niet op een duurzame manier kan helpen, kunnen hun oorsprong vinden op mentaal, emotioneel of spiritueel vlak.

[

Je bent sensitief en weet nog niet hoe je hier goed mee om kunt gaan.

Je weet dat je gevoeliger (aan het worden) bent, maar het is nog lastig om dit als kracht in te zetten.

Coming back to your senses

Tien jaar geleden was dat voor mij de standaard. Ik was gevoelig voor informatie, gedachten en energieën van buitenaf. Ik was moe, had vage fysieke klachten en mijn zenuwstelsel stond constant ‘aan’. De reguliere zorg kon me niet helpen: er was niks mis met mij. Ondertussen werden mijn klachten erger en trok ik me terug.

Tot ik in weer in contact kwam met mijn lichaam. De plek waar onbewust zoveel gedachten en conditioneringen, onverwerkte emoties, trauma’s en overtuigingen lagen opgeslagen. Het lichaam bleek ook het meest krachtige instrument te zijn om mezelf te bevrijden en te transformeren.  Lichaamswerk, ademwerk, meditatie, energetische sessies en oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik kon loslaten. Onnodige gedachten, heftige emoties en onrust en spanning losten op, zonder er verhalen van te maken met de mind.

 

Coming back to my senses

Tien jaar geleden was dat voor mij de standaard. Ik was gevoelig voor informatie, gedachten en energieën van buitenaf. Ik was moe, had vage fysieke klachten en mijn zenuwstelsel stond constant ‘aan’. De reguliere zorg kon me niet helpen: er was niks mis met mij. Ondertussen werden mijn klachten erger en trok ik me terug.

Tot ik in weer in contact kwam met mijn lichaam. De plek waar onbewust zoveel gedachten en conditioneringen, onverwerkte emoties, trauma’s en overtuigingen lagen opgeslagen. Het lichaam bleek ook het meest krachtige instrument te zijn om mezelf te bevrijden en te transformeren.  Lichaamswerk, ademwerk, meditatie, energetische sessies en oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik kon loslaten. Onnodige gedachten, heftige emoties en onrust en spanning losten op, zonder er verhalen van te maken met de mind.

 

‘Ik gun iedereen de rust en het vertrouwen dat je ontwikkelt
door
weer in contact te komen met het lichaam.’

Feel it to heal it

 Door naar binnen te keren en in contact te komen met het lichaam ruimde ik steeds meer op en mijn gedachten, emoties en gedrag veranderde mee. Mijn lichaam ging zichzelf herstellen, mijn energieveld begon zichzelf te helen en daardoor kon ik een leven voor mezelf creëren waar ik eerst alleen maar van droomde. 

Ik ben gestart met een opleiding in de traditionele Chinese geneeskunde, om daarna verschillende methodes te ontdekken zoals massage, ademwerk, energetisch werk en transformational cupping. Ik heb een diep vertrouwen in de intelligentie van het menselijk lichaam. Dat weet precies wat er wanneer gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Wanneer je naar die signalen leert luisteren en kun je met lichaamsgerichte sessies groeien in jouw thema’s en jezelf  gaan helen.

‘Listen to your body when it whispers,

so you don’t have to hear it scream’

Eefje van Doormaal iconen website

Inner peace

Laat los wat je niet meer dient en ervaar jouw natuurlijke, kalme staat van zijn.

Eefje van Doormaal iconen website

Veerkracht

Door tijd te nemen om de dingen te verwerken die op je pad komen, vergroot je je draagkracht en wordt je weerbaarder.

Eefje van Doormaal iconen website

Nieuwe energie

Wanneer je het oude loslaat, is er ruimte voor nieuwe energie. Nieuwe mogelijkheden, relaties, ideeën, inzichten en kansen kunnen zomaar naar je toe komen.

Ervaringen van anderen

Eefje heeft een bijzondere gave. Na een prettige korte kennismaking, vertrouwde ik mezelf toe in haar handen en transformeerde binnen 90 minuten van een gespannen persoon naar een zen panda. Het was een energetische sessie waarin ik veel heb losgelaten. Eefje raakte me ook met haar woorden om nog een laag dieper energie te kunnen clearen. Wat een fijne persoonlijkheid met kundige handen. Zeker een aanrader om eens te ervaren wat ze voor je kan betekenen.

Delilah, 40

Als sensitieve vrouw was ik ontroerd door de aandacht en zorgvuldigheid waarmee Eefje me aanraakte. Het zorgde ervoor dat ik me volledig aan haar kon overgeven. Ze stemde zich af op mijn energie, volgde het in alle zachtheid en liet op precies de juiste momenten vastzittende stukken weer stromen.

Het heeft mijn lichaam weer in balans gebracht. Dankbaar voor dit moment voor mezelf, met liefdevolle aandacht van jou. Een hele bijzondere ervaring.

Esther, 39

Als je bij mij in de praktijk komt,

dan starten we met een intake en een eerste sessie. Tijdens de intake wil ik een beeld krijgen van jou en hoe het met je gaat. Om vervolgens te bespreken wat ik voor je kan betekenen: waar loop je tegenaan en waar wil je naartoe? Vervolgens stemmen we af wat ik voor je kan betekenen en hoe dat eruit zal zien, om daarna de eerste sessie in te gaan.

Ervaringen van mijn klanten

Sinds ik bij Eefje kom voor verschillende sessies weet ik weer wat een goede nachtrust is. Ik voel me meer ontspannen en mentaal weerbaarder. De sessies helpen bij het verwerken van emoties en gebeurtenissen, waardoor ik er makkelijker doorheen beweeg.

Daan, 35

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Eefje en kan het iedereen aanbevelen. De energetische massage gaf zeker een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. Wat een heerlijke uiterlijke massage is, voelt ook als een diepe innerlijke massage. Eefje gaf de rust en vertrouwen zodat ik tijdens de sessie in volledige overgave kon gaan, wat voor mij nog best een din kan zijn. Het voelde als een liefdevol warm bad.

Peter, 40

Ben jij er klaar voor om lichter te leven?