The usefulness of a cup is in it's emptiness.

Hi, ik ben Eefje.  

Al vroeg in mijn leven voelde ik dat ik hier ben om anderen te helpen op hun pad. Ik had altijd al een diep innerlijk weten dat iedere ervaring ergens voor diende en me niet zomaar overkwam, ongeacht de kleur van deze ervaring. Als vanzelf ging ik mijn kennis, inzichten en tools delen met anderen, wat ik nu al een aantal jaren in mijn praktijk mag doen.  

Ik ben een fijngevoelig en intuïtief persoon. Dat maakt dat ik mijn leven anders en zorgvuldig heb moeten vormgeven om innerlijke rust te ervaren, maar ook om fysiek gezond te zijn en energie te hebben.  

Dat is een hele reis geweest. Ik had last van allerlei klachten waar de reguliere zorg geen duurzame oplossing voor had. Vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, wattengevoel in mijn hoofd, gewrichtsklachten, zwaarte in mijn lichaam, intense emoties en gedachten die maar door bleven gaan.

 Toen ik 10 jaar geleden ben gaan reizen heb ik voor het eerst ervaren wat volledige belichaming is. Dat begon met een moment waarin ik helemaal in dat moment aanwezig was, mijn zintuigen op scherp stonden en ik rust ervaarde. Geen gedachten, afleidingen of andere ruis. Een no mind experience. Een licht en pijnvrij lichaam. Dit was totaal nieuw voor mij en het liet me zien dat het wel anders kon. Dat ik helemaal niet hoefde te leven met zwaarte, klachten of negatieve gedachten. Daar is een grote shift in mijn systeem ontstaan, waaruit een vastberadenheid is geboren om mijn mens-zijn en het leven te doorgronden en te optimaliseren. 

Door de jaren heen heb ik oplossingen gevonden om mijn systeem te genezen en te helen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Dit is een dierbaar proces geweest waarin ik aanpassingen heb gedaan op het gebied van voeding, beweging en de invulling van mijn dagelijks leven. Ik heb geleerd om emoties, gedachten, overtuigingen, patronen en thema’s te ontmantelen, doorvoelen en te integreren. Meditatie, energetisch werk, ademwerk, lichaamswerk en het connecten met het universum zijn de sleutel geweest tot diepe heling en bevrijding.  

Traditionele Chinese geneeskunde

Gespecialiseerd in TuiNa therapie, de massage- en mobilisatietechniek uit deze leer.

International lifestyle studies

HBO-opleiding in trendonderzoek en conceptontwikkeling met mijn specialisatie in gezondheid en wonen. 

Hoe klanten mij ervaren

Voorheen ging ik naar de sportmasseur, maar dat bood me niet de rust waar ik naar op zoek was. Ik zat altijd veel in mijn hoofd en kan moeilijk ‘voelen’. Toen Eefje’s massages vanuit een Oosterse invalshoek voorbij kwam sprak me dat meteen aan.

Al na de eerste keer voelde ik een weldaad van ontspanning en was ik direct verkocht door haar aanpak. Wat ik zo bijzonder vind is de verscheidenheid aan technieken die ze beheerst. De ene keer een stevige massage, dan weer cupping om de diepere lagen van spieren te ontspannen, maar ook werken met een soort van energiebad dat me innerlijk weer in balans brengt. Wat ze doet is altijd precies afgestemd op wat ik nodig heb.

Ik kijk iedere keer weer uit naar de sessies met Eefje. Ik weet van tevoren dat als ik naar haar toe ga, ik in een positieve energie word ontvangen die inspireert en mij volledig ontspant. Na iedere sessie is er tijd om even na te praten en geeft ze regelmatig pragmatische tips en suggesties om in balans te blijven.

Bram, 37

Ben jij er klaar voor om een volgende stap te zetten?